Φαιη Σκορδα Νικοσ Ηλιοπουλοσ Χωρισμοσ - Faih Skorda H Fwtografia Me Ton Syntrofo Ths Niko Hliopoylo Kai To Sabbatokyriako Poy Perasan Ektos A8hnwn Fthis Gr / Η παρουσιάστρια του πρωινού δημοσίευσε μέσω instastory, μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι τη δευτέρα του πάσχα έκανε κι εκείνη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Φαιη Σκορδα Νικοσ Ηλιοπουλοσ Χωρισμοσ - Faih Skorda H Fwtografia Me Ton Syntrofo Ths Niko Hliopoylo Kai To Sabbatokyriako Poy Perasan Ektos A8hnwn Fthis Gr / Η παρουσιάστρια του πρωινού δημοσίευσε μέσω instastory, μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι τη δευτέρα του πάσχα έκανε κι εκείνη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.. Το βράδυ του σαββάτου η φαίη σκορδά ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό. «δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του βασίλη καλλίδη για κάτι ψάρια, ενώ ετοίμαζε τη συνταγή που θα έδειχνε στους τηλεθεατές. Η φαίη σκορδά είναι ερωτευμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα, και σύντροφός της είναι ο νίκος ηλιόπουλος. Σαν «βόμβα» έσκασε χθες το δημοσίευμα που θέλει την φαίη σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single!

Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω των social media. Η παρουσιάστρια η οποία προγραμμάτισε το ραντεβού της, έκανε την πρώτη δόση σήμερα (3/5) δευτέρα του πάσχα, με πτώση στην τηλεθέαση για φαίη σκορδά και γιώργο λιάγκα. Σαν βόμβα έσκασε χθες το δημοσίευμα που θέλει την φαίη σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single! Κικίλιας και μιχαηλίδου συνάντησαν τον πρώτο. Ο νέος σύντροφος της φαίης σκορδά, λέγεται νίκος ηλιόπουλος και βρίσκεται δίπλα της εδώ και έναν χρόνο.

Faih Skorda Gia Ola O Xwrismos Me Ton Liagka Kai O Nyn Hliopoylos Eretikos Gr
Faih Skorda Gia Ola O Xwrismos Me Ton Liagka Kai O Nyn Hliopoylos Eretikos Gr from eretikos.gr
H φαίη σκορδά θέλησε να μοιραστεί στιγμές που έζησε με την οικογένεια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η φαίη σκορδά πόζαρε με τη μάσκα και τα γυαλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram,. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του βασίλη καλλίδη για κάτι ψάρια, ενώ ετοίμαζε τη συνταγή που θα έδειχνε στους τηλεθεατές. Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση! Κικίλιας και μιχαηλίδου συνάντησαν τον πρώτο. Ο νίκος κουρής αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του και κρατά χαμηλούς τόνους, όμως το πρωί της δευτέρας έκανε μια σπάνια εξομολόγηση στη φαίη. Η φαίη σκορδά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει κράξει ή παραπονεθεί δημόσια όμως εχθές η ανάρτηση που έκανε ο νουσρέτ ήταν αρκετή για να την βγάλει έξω από τα ρούχα της. Η φαίη σκορδά επέστρεψε στο «πρωινό»:

Η παρουσιάστρια τη δευτέρα του πάσχα επισκέφθηκε ένα εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιάστηκε.

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες το δημοσίευμα που θέλει την φαίη σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single! Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση! Το βράδυ του σαββάτου η φαίη σκορδά ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Κορονοϊοσ νικοσ ηλιοπουλοσ πανδημια παρουσιαστρια φαιη σκορδα. Άφησε τα παιδιά στον γιώργο. Η παρουσιάστρια τη δευτέρα του πάσχα επισκέφθηκε ένα εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιάστηκε. Σήμερα λοιπόν κατά τη διάρκεια των αστρολογικών. Ο νέος σύντροφος της φαίης σκορδά, λέγεται νίκος ηλιόπουλος και βρίσκεται δίπλα της εδώ και έναν χρόνο. Έκανε το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα η φαίη σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Ανάμεσα στους πρώτους που έσπευσαν να εμβολιαστούν ήταν και η φαίη σκορδά, καθώς επιθυμεί να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τους. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Όλα όσα είπε για τις μέρες που ήταν σε καραντίνα. Η παρουσιάστρια του πρωινού δημοσίευσε μέσω instastory, μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι τη δευτέρα του πάσχα έκανε κι εκείνη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Σήμερα, η φαίη σκορδά πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό. Η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της.

Skorda Hliopoylos Poios O Neos Ths Syntrofos Ena Xrono Se Kryfh Sxesh Fwto
Skorda Hliopoylos Poios O Neos Ths Syntrofos Ena Xrono Se Kryfh Sxesh Fwto from nassosblog.gr
Η παρουσιάστρια του πρωινού δημοσίευσε μέσω instastory, μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι τη δευτέρα του πάσχα έκανε κι εκείνη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο νικος μαστορακης ειχε την ιδεα να κανουν κουβεντουλα selfie με δυο. Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Η φαίη σκορδά το τελευταίο διάστημα είναι πιο χαλαρή και μιλά κάποιες φορές για τον σύντροφό της. H φαίη σκορδά είχε μιλήσει για το θέμα πριν από μερικούς μήνες: Η φαίη σκορδά πόζαρε με τη μάσκα και τα γυαλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram,. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω των social media. Σήμερα, η φαίη σκορδά πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Όλο και περισσότεροι είναι οι έλληνες πολίτες που εμβολιάζονται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η παρουσιάστρια τη δευτέρα του πάσχα επισκέφθηκε ένα εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιάστηκε. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω των social media. Όλο και περισσότεροι είναι οι έλληνες πολίτες που εμβολιάζονται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Κικίλιας και μιχαηλίδου συνάντησαν τον πρώτο. Η φαίη σκορδά φαίνεται πως είναι full in love με το νίκο ηλιόπουλο και δε δίστασε να τον αναφέρει κατά τη διάρκεια της πρωινής της εκπομπής. Η φαίη σκορδά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει κράξει ή παραπονεθεί δημόσια όμως εχθές η ανάρτηση που έκανε ο νουσρέτ ήταν αρκετή για να την βγάλει έξω από τα ρούχα της. Οι ευχές on air στην δούκισσα νομικού για τη γέννηση της κόρης της. Μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό για ένα τριήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης με τον νίκο ηλιόπουλο. Μετά από αυτή την ανακοίνωση πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η φαίη σκορδά νόσησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκανε στις 22. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Σήμερα λοιπόν κατά τη διάρκεια των αστρολογικών. Η φαίη σκορδά και ο νίκος ηλιόπουλος είναι ζευγάρι περίπου ένα χρόνο και όλα δείχνουν πως η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να 'ρθει. Ο νικοσ ηλιοπουλοσ δεν τησ χαλαει ποτε χατιρι.

Η φαίη σκορδά ξεκαθαρίζει για το νίκο ηλιόπουλο. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η παρουσιάστρια η οποία προγραμμάτισε το ραντεβού της, έκανε την πρώτη δόση σήμερα (3/5) δευτέρα του πάσχα, με πτώση στην τηλεθέαση για φαίη σκορδά και γιώργο λιάγκα. Σαν «βόμβα» έσκασε χθες το δημοσίευμα που θέλει την φαίη σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single! Κορονοϊοσ νικοσ ηλιοπουλοσ πανδημια παρουσιαστρια φαιη σκορδα.

Faih Skorda Coffee Radio Coffeeradiogr Com
Faih Skorda Coffee Radio Coffeeradiogr Com from coffeeradiogr.com
Έκανε το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα η φαίη σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Η φαίη σκορδά είναι ερωτευμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα, και σύντροφός της είναι ο νίκος ηλιόπουλος. Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση! Ανάμεσα στους πρώτους που έσπευσαν να εμβολιαστούν ήταν και η φαίη σκορδά, καθώς επιθυμεί να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τους. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Contact φαιη σκορδα on messenger. Η φαίη σκορδά ξεκαθαρίζει για το νίκο ηλιόπουλο.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό για ένα τριήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης με τον νίκο ηλιόπουλο.

Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο νικοσ ηλιοπουλοσ δεν τησ χαλαει ποτε χατιρι. Tο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μου στο instagram. Σε αυτούς ανήκει από σήμερα και η φαίη σκορδά. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα η φαίη σκορδά φαίνεται πως έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Οι ευχές on air στην δούκισσα νομικού για τη γέννηση της κόρης της. Ένα βήμα πριν τον γάμο! Η φαίη σκορδά μόλις έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊούtoday at 1:42 pmwww.zougla.gr. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω των social media. Η φαίη σκορδά ξεκαθαρίζει για το νίκο ηλιόπουλο. Η φαίη σκορδά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν είναι πλέον μόνη σχεδόν 4 χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον γιώργο λιάγκα. Η φαίη σκορδά είναι από τις ελληνίδες που και νόσησαν από τον κορονοϊό αλλά έκαναν και το εμβόλιο. Η φαίη σκορδά επέστρεψε στο «πρωινό»:

Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω των social media φαιη σκορδα. Σαν βόμβα έσκασε χθες το δημοσίευμα που θέλει την φαίη σκορδά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να μην είναι πλέον single!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook